Verkeersrecht

DAGVAARDING POLITIERECHTBANK

U ontving een dagvaarding en u moet verschijnen voor de politierechtbank.

In dat geval is het belangrijk dat u beschikt over het volledige strafdossier. Na inzage gaan wij uw mogelijkheden na. Vooreerst onderzoeken wij of de overheid de correcte procedure heeft gevolgd. Nadien gaan wij de omstandigheden na waarin de overtreding zich heeft kunnen voordoen, alsook uw persoonlijke situatie.

Bij VDDJ Advocaten bereiden wij uw zaak nauwkeurig en diepgaand voor. Wij verzekeren u een efficiƫnt en doortastend pleidooi.

SLACHTOFFER VAN EEN VERKEERSONGEVAL

Bent u het slachtoffer van een verkeersongeval en weet u niet wat uw rechten zijn?

Hield u naast uw lichamelijke en materiƫle schade ook rekening met de forfaits die de rechtbanken toekennen? Heeft u gedacht aan uw economische en huishoudelijke ongeschiktheid? En is er blijvende schade?

Wij staan u bij in de afhandeling van de aansprakelijkheidsprocedure, alsook bij het opstellen van een correcte schadebegroting.

Onze advocaten zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft.

RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

In de meeste gevallen bent u verzekerd in rechtsbijstand. Indien u een rechtsbijstandsverzekering heeft, neemt de verzekering al uw kosten ten laste. Ons kantoor kan dit voor u nagaan bij uw verzekeringsmakelaar.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x